Fru Magnolia

Tisdag = Vilka lopp ska jag springa 2017?

Vilka lopp ska jag springa 2017?

Vilka lopp ska jag springa 2017? Stockholm Halvmara 2016

Jag är inte mycket för nyårslöften. Håller inte på med sådant. OM jag vill ha en förändring, varför vänta in ett speciellt datum. Det är väll bara att köra på nu, nyss, på en gång.  Jag måste dock vara redo, och det har inget som helst att göra med vilken veckodag det råka vara, eller än mindre vilket datum. Nej, förändringar, eller planering för framtiden görs när jag känner att det behövs helt enkelt.

Som dagen innan julafton tillexempel. En mycket bra dag att ta tag i det där löptränandet igen.  Då kände jag mig redo. Energi, vilja och riktning i kombination med solen i zenit (eller nått) gjorde att jag tog mig ut och sprang. Och nu har jag sprungit varannan dag sedan dess.  Idag slog jag till på stort och gav mig på milen. Bara för att se om jag orkade. Och se, orkade gjorde jag. Och vet ni vad, jag tyckte till och med att det var trevligt, i alla fall fram till 7km.

Hög på endorfiner och med smärtande lår (japp, tränar man inte får man ont i musklerna när man väl börjar igen…) bestämde jag mig för att se vad det finns för lopp att springa under nästa år. Jag är sugen på tunnelrun. Har aldrig sprungit något tunnellopp, och det är bara på 8km. Helt klart intressant. Sen lovade jag mig själv efter Stockholm halvmara att ALDRIG (Läs mer) mer springa en halvmara, för att sedan svänga dagen efter och fundera på om det inte skulle vara skoj att springa en halvmara igen.  Och nu sitter jag är idag och velar i mellan om jag ska anmäla mig till Västerås, Göteborg, eller Stockholm Halvmara.  Jag toppade min form på våren förra året.  Och om jag kör samma upplägg på träning denna vår så borde jag fixa en halvmara på vår/försommar. Västerås känns lite tråkig. Inte så festligt liksom. Göteborg ska ju vara helt galet skoj att springa säger dem som gjort det, men Stockholms bana är en enklare bana. Men Stockholm har jag gjort två gånger….

Jag kommer att springa. Jag kommer att tycka att det är död pest och pina större delen av tiden.  Men jag drivs av nyfikenheten för att se hur långt jag kan ta mig för egen maskin. Så vilka lopp ska jag springa 2017 låter jag än så länge vara osagt. Men något blir det.  Är ni nyfikna på att följa min resa så följ mig i bloggen och på instagram (#frumagnoliaspringer).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.