Fru Magnolia

Måndag = Julkort på barn. Hur svårt kan det vara?

Julkort gott folk. Julkort på barn . Gärna med motiv av glada barn. Helst mina egna barn. När dem är glada. Och samarbetsvilliga.  Med bra fotoljus och lite julkänsla i bilden. Snygga julkort helt enkelt som man sedan kan skicka till vänner tillsammans med en liten julhälsning.  Hur svårt kan det vara?

JÄTTESVÅRT!
Så, då var det hela sammanfattat och klart.

I mitt stilla sinne trodde jag at det blev enklare att ta bra bilder när dem blev lite äldre. Jag kunde inte ha mer fel.  Jag och mannen i mitt liv, har i olika omgångar, försökt att få till det där bra kortet som vi kunde bifoga alla julhälsningar som vi skickar till vänner.  Jag har liksom slitit mitt hår och funderat på hur i hela världen vi ska få till detta.  Eller kan man bara göra ett kollage över alla bilder vi försökt fått till och skicka iväg dem.

Jag var beredd att ge upp, på riktigt. Köpa färdiga julkort på lågprisvaruhuset. Strunta i allt vad bra bilder heter. Avveckla mig själv som fotograf.   Men så gav jag mig själv en sista chans att få till det. Ut med barnen i snön. 15 min av dagsljus kvar. Stora kameran åkte fram. Och vips så fungerade det bara.  Bilder som faktiskt är glada barn i julig miljö. HURRA!

Men just dem bilderna håller jag för mig själv en stund, och bjuder på några av dem bättre misslyckande bilderna som vi tog de första två omgångarna. Bara för att visa bättre dåliga bilder ser ut, och för att ni ska förstå min uppgivenhet.

Julkort på barn
hur enkelt som helst att fota
om du inte har några specifika krav
på resultatet

Julkort på barn, kass ljus

Julkort på barn. Hoppa! det blir skoj

Julkort barn. Snälla, titta in i kameran!

Julkort barn. Se glada ut tack!

Julkort barn. Snälla, bara några bilder till

Julkort barn. Okej då, vi slutar nu...

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.