Fru Magnolia

Lördag = Rymdraketer, skruvdragare och julgranen

Rymdraketer, skruvdragare och julgranen

Julgranen

Varje år, samma visa. Står granen rakt? Kanske ska den justeras liiiite till höger? Eller så vänder vi bara lite på den så syns et inte att den lutar.  Sen slår vi vad om hur många dagar det tar innan den blir en eternell. För det blir den ALLTID. Hur duktig man än är på att vattna.

En salig blandning julgranspynt

Nu är julgranen i alla fall klädd. Fylld med kulor i olika former och färger. Temat är som vanligt obefintligt.  I granen hänger det skruvdragare, munblåsta kulor, en mjukisfågel från Ao Nang, en robot och en massa annat som gör mig glad.  I år är första året då vi helt och håller avskaffat plastkulorna. En milstolpe. Ett kvitto på att barnen har blivit stora och nu kan hantera glaskulor.

Robotten i julgranen

Det där är storebrors finaste kula. Roboten. Den fick han julen 2012. Samma jul fick lillebror en tovad dalahäst som julgransprydnad.

Julgranen och domherrarna

Dalahästen fick i år hänga tillsammans med domherrarna. Han är rolig lillebror. Det är klart att domherrarna ska hänga tillsammans så de kan prata med varandra.

Julgranen, en personlig

Killarna klädde nästan hela granen själva.  Det är första gången det händer. Och fort gick det.  Inga sammanbrott hos någon. Allt pynt hämnade dock nästan bara på framsidan av granen. Men jag kan förstå det. alla kulorna är ju så fina, så alla måste ju synas. Logiskt på alla sätt och vis.

Julgranen och hotimist

Detta är årets nyhet i granen. En ren från Hoptemist.  Jag kunde inte låta bli att köpa den. Hur söt som helst.

Julgranen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.