Fru Magnolia

Söndag = Tung snö och snyggare hår

Inlägget innehåller produkt från Goodiebag från fashion ave sweden, saltvattenspray

saltvattenspray och vinter

God morgon tredje advent. Vilket härligt väder du bjuder på. Snön ligger tjock och kompakt ute.  Det är ögonbedövande vackert. Mannen har varit ute och skottat i snart två timmar, och snön är så tung att snöskyffeln gick av! Tur att han är händig mannen och kunde laga den med bultar och skruv. Det ska bli 9 minusgrader natten som kommer, så snön måste bort, både från uppfarten och bilarna, annars kommer vi ha isgata och två iglos som inte går att ta sig in i.

Planen idag är att ta oss till IKEA och kika på skrivbord till lillebror. Han önskar sig nämligen ett i julklapp av tomten, och då gäller det ju att föräldrarna är med på vilken typ som ska specificeras. Annars är dagen relativt oplanerad. Pojkarna är fortfarande hemma hos mormor, och när jag pratade med dem nyss så vill dem hoppa över innebandyträningen idag för att maxa mormor-mys-tiden. Vilket jag tycker är helt okej. Storebror har bara missat några få träningar under hösten då han var sjuk och när vi var i Göteborg.

saltvattenspray ICON

Sen måste jag bara tipsa om en grej. När jag var på womsa-eventet fick jag med mig en herrans massa grejer i goodiebagen. En del var sisådär, och andra var fantastiska. Jag väljer att fokusera på de braiga grejerna (HÄR, HÄR, HÄR).  I en av kassarna låg i alla fall schampo, balsam och salvattenspray från Fashion ave Sweden.  Schampot och balsamet har jag precis börjat testa då mitt gamla nu har tagit slut. Ska jag vara riktigt ärlig så märker jag knappt någon skillnad på håret, men det kan bero på att jag använt det för lite, eller för att jag faktiskt använder ett riktigt bra schampo som ”vardags-schampo”.  Den största skillnaden är att deras schampo doftar så himla gott och löddrar på bra. Håret känns rent på en gång.

Men sen var det ju det där med saltvattenspray , eller beachy spray som de kallar det själva.  Vilken grej! Hej och hå! Jag tror jag är kär! Jag har aldrig tidigare hållit på med massa styling och tjafs då det i min värld tar en massa tid och gör att håret känns smutsigare snabbare.  Möjligtvis har jag haft i hårolja för att kunna reda ut håret enklare.  Men jag var ju tvungen att prova saltvattenspray  nu när jag fick ett av bra märke. jag kände att jag kanske skulle ge det en chans.  Och det är jag glad för att jag gjorde. Det är så enkelt, och blir så bra. Spray, spray, spray….ruffs och ruffs…. KLART! Håret blir busigt, håller sig på plats och det känns definitivt inte smutsigt snabbare än utan spray. Jag har som sagt inte provat andra märken. Men är inte så sugen på att göra det heller. Jag vet ju att detta funkar.

Beachy Spray ICON

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.