Fru Magnolia

Torsdag = Min vinst hos KappAhl

Idag har jag varit på Kappahl och shoppat loss. Hur härligt som helst! Ni kanske minns att jag vann #feelKappahl tävlingen för någon vecka sedan. I måndags dök presentkortet upp, och idag hade jag bokat tid på butiken på Erikslund för lite shopping.

It's time fashion makes you feel KappAhl

 Kappahl imponerade på mig med snygga kläder, trevlig personal och bilder på riktiga kvinnor i provhytten.  Inga trådsmala modeller utan riktiga kvinnor, vad som ser ut som, helt oretuscherade. Sminkade, javisst, men ingen getingmidja så längt ögat når.  Jag hade gärna hängt som tavla i en av provhytterna.

KappAhl riktiga kvinnor

Det var så klart mycket jul- och nyårskläder i butiken. Mycket rött, paljetttröjor, granar, glittrande klänningar, spetstoppar och julgranskulor till örhängen. Klart jag var sugen att ”go all in”. Men jag hade bestämt mig innan att jag skulle fokusera på kläder som fungerade nu och i vår.  Klassiska plagg som gör att jag känner mig bekväm och snygg. Kläder man kan lita på helt enkelt.  Och till min förvåning fanns det en hel del att välja på.

o161208-2

Så jag och en tjej från butiken började scouta av vad som skulle kunna passa mig och min stil.  Det blev en hel del.  Hon skickade in kläder och jag bytte effektivt om i provhytten. Det märks att man är en effektiv småbarnsförälder om jag säger så. Jag provade igenom ett tjogtal plagg på samma tid som damen i hytten bredvid.  Jag kom ut från butiken med en stor kasse fylld av härliga plagg. Och de KappAhl just nu har ”Köp 3 betala för 2” blev det hela ännu mer förmånligt. Jag fick till och med pengar över på mitt presentkort som jag kommer att använda i vår när sårkläderna kommer in.

a161208-2

Byxorna jag har på bilden är hur sköna som helt. Snyggbyxor med grenhäng som sitter perfekt på höften. Jag kan tänka mig att bo i dessa. Koftan är väldigt inspirerad av Busnell-koftorna. Snyggt! Jag ser fram emot våren då jag ska shoppa upp resten av mitt presentkort. KappAhl har verkligen växt i mina ögon.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.