Fru Magnolia

Lördag = Julmarknad i Målhammar

Idag är vår plan att åka iväg på julmarknad. Eller julmarknad och julmarknad. Det är mer som om du plockar ut de där godbitarna ur en vanlig julmarknad. Det där som faktiskt är härligt och trevligt.  Bort med krimskrams och massproducerad korv från Tyskland. Tänk mer närproducerat, kvalité och drivna entreprenörer som brinner för hållbara ekologiska produkter. Lägg till ett ekofik och en trött tomte. Sen har du julmarknaden i Gula Stallet i  Målhammar.  Eller som de själva väljer att kalla det ”Julens smaker”. Jag har spetsat in mig på äppelglögg och choklad från chokladprinsessan.

Jag har beställt lammkött som jag ska hämta också. Sen ska jag köpa mig ett lammsfäll med.  Skinnen där är beredda med alun eller tara och helt fantastiska i kvalitén.  Mjuka, varma och luktfria!

Men innan vi beger oss iväg så lir det lite julpyssel här hemma. Killarna har dragit fram pyssellådan.  Det ska visst pysslas snögubbar. Och ja visst, jag förstår dem. I brist på snö får man helt enkelt göra snögubbar i frigolit.

r161203

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.