Fru Magnolia

Torsdag = Jag var värd ett bad

Inlägget innehåller produkter från en Goodiebag

Jag var värd ett bad

Jag önskar att jag tog mig tid och bada oftare. Men jag är dålig på det där. Vilket är synd, för att bada är verkligen total avslappning. Men idag tog jag tag i saken. Kroppen behövde bli genomvarm och sådär härligt degigt avslappnad, som bara ett bad kan få den att bli. Jag var värd ett bad efter allt kalasande i söndags.

Dagen till ära så gjorde jag en lyxvariant där jag tillsatte badsalt med eukalyptus från Kerstin Florain (lagvinsten från minigolfen på womsa eventet). Vilken doft! Hur underbart som  helst vill jag lova. SPA känslan var total. När jag ändå låg där och SPAde i mitt badkar passade jag på att prova den där ansiktsmasken från SerumMasq+ som vi fick i goodiebagen från samma event. Det är liksom en mask som är som en mask, om ni förstår. Inget kletande och kladdande, utan man brer bara ut masken över ansiktet, ser till att man måttar in ögonhålen på rätt ställe, och sen bara njuter. Just min mask skulle vara uppiggande. Och om jag ska vara ärlig så vet ja inte om jag blev så mycket piggare och jag vet inte hur en uppiggad hud känns, men skönt var det i alla fall.  När masken hade verkat klart var det bara att plocka av den, ta fram boken som legat och väntat sedan eventet, sippa lite cider (även den från goodiebagen, aningen för söt för min smak. Cider ska smaka som Strongbow tycker jag, annars är det liksom läskeblask…) och njuta av egentiden.

Jag la dock snabbt bort boken, inte för den var tråkig (lättläst bok som verkar ha en del igenkänningsfaktor), utan för att jag helt plötsligt blev lite trött. Så jag låg där och slumrade i mitt badkar i en halvtimme innan jag masade mig upp, tvättade håret och drog på mig mysbyxorna. Tusan, jag måste börja bada oftare.  Borde kanske inför fredagstvagning som uppladdning inför helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.