Fru Magnolia

Måndag = Frukost med Go Wild Nässeltopping

 Inlägget innehåller produkter från en Goodiebag, maskros-, groblad- och Go Wild  Nässeltopping

Frukost med Go Wild Nässeltopping

Frukostmässigt är jag en riktig vanemänniska. Jag dricker ett glas med röd grapefruktjos och äter en skål med a-fil och hemmablandad müsli. Varje morgon i veckorna ser det ut så.  När vi var på eventet som womsa anordnade fick vi alla välfyllda goodiebags, och i en av påsarna låg det tre lådor från ”Mixwell – Go Wild ”. En form av topping som är tänkt till smoothiebowls, yoghurt, fil eller kanske gröt.

Jag bestämde mig för att prova den på min morgonfil. Helt wild and crazy för en vanemänniska. Men vad tusan. Jag ska erkänna att jag var skeptisk. Jätte skeptisk. Jag valde att prova Go Wild nässeltopping då både maskros och grodblad kändes lite väl galet.  Nässlor gör man ju i alla fall soppa på tänkte jag. Och hör och häpna. nässlor/kanel/nypon/tranbär var faktiskt en vinnande kombination. Det fungerade utmärkt med filen. Toppningen kändes dessutom mycket nyttigare än alla andra färdigbildade müsli jag har provat.  Sen är det plus att man för i sig gröna blad redan till frukost, något jag inte ens lyckats med i min hemblandade müsli.  Så Go Wild får från och med nu ingå som en del i min hemmablandade müsli.

Sen vill jag även slå ett slag för att den är glutenfri! En glutenfri nässeltopping som faktiskt är god.  Tummen upp för det!
Nu är det hög tid att dra mig mot jobb. Det bli en fullspäckad dag och mannen i mitt liv ansvarar idag för både lämning och hämtning av barn.  Själv hoppas jag att jag är hemma innan 18.00. Men det är långt ifrån säkert.  Fyller temosmuggen med espresso och tuffar mot jobb.

Välkommen måndag!

o161123-3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.