Fru Magnolia

Fredag = Äntligen

Äntligen

Äntligen ! Fy tusan vad välkommen denna fredag är. Jag är liksom slut i kropp och knopp.  Dels lite event- och kalasbakis från förra helgen. Födelsedags slut efter tisdagen.  Lång dag i onsdags. Fullt upp på jobb. Och ingen träning. Det tar ut sin rätt. Jag har mentalt överlevt genom vetskapen om att jag får sovmorgon på lördag och jag kommer kunna springa när det är ljust ute.  Jag är inte stressad på något sätt. Men det jag kan jämföra det med är att någon tagit en vaccutainer och liksom sugit ut energi. Dränerad.

När jag kom hem från jobb idag hade storebror redan kommit hem med bussen från skolan. Han hade med sig en kompis, och de lekte på bra. Lillebror fick med sig en kompis han med, så de underhöll sig skälv bra. Jag fixade med mellis, de åt, och sen kunde jag börja pyssla med en överraskning till alla mina fina kollegor på jobb. Inget stort, men ett sätt för mig att visa uppskattning.  Jag satt nig och pysslade i gott och väl två timmar innan jag var klar.  Tur att middagen redan var planerad och förberedd. en enkel pizza med spenat, chevre och ägg ala Linas.

Men lördag i morgon alltså. Då ska det bakas lussekatter, åka på kalas med lillebror, förberedas lunch inför släktkalaset på söndag, löptränas, adventpyntas och jag SKA ha en lugn morgon… tänkte jag. Vi får se hur det går. För nu när jag tittar på listan så inser jag att den var ganska välfylld… Kanske ska köpa lussekatter istället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.