Fru Magnolia

Söndag = Bloggutbildning och minigolf på O’Learys

Womsa event

Bloggutbildning

Igår bar det alltså av till Mall of Scandinavia för bloggutbildning med Deer och träff med andra bloggare på Womsa.se.  Vi träffades på O’Learys för att först gå igenom vad som gäller kring marknadsföring på bloggen. Hur vi enligt marknadsföringslagen ska hantera samarbeten, PR-utskick, tävlingar och affiliatelänkar. Vad räknas som lön? När är ett avtal ingått? Egentligen är allt väldigt självklart.  Det hela handlar om tydlighet och transpararens.  Jag tycker att jag har varit tydlig, men jag ska bli ännu tydligare. Jag ska börja märka upp inlägg precis som Deer gör.  Nu får jag typ aldrig pressutskick, samarbeten har jag inte haft några, men några goodiebags har det blivit genom åren.

O'Learys event center

O'Learys minigolf

Stilstudie Nettan i minigolf och Sarianne fotograferandes.

Efter att tankenötterna fått jobba var det dags för att spela minigolf. Inomhus. på tredje våningen…. En helt galen bana och inget jag sett eller upplevt tidigare. Men oj så skoj det var. Jag gick rundan med Mallan och Nettan. Nettan var grym! Hon tog hem hela tävlingen. Och vi vann som lag.  Min laginsats var dock sparsam. Jag var kass! På riktigt. Angelica hävdade at hon var sämre, men kunde gärna avstå sistaplatsen till mig. Med det vet det tusan… Tur att mina lagkamrater glänste.

O'Learys MinigolfJag missade denna putt! Det säger allt…

Efter golfen åt vi buffé tills magen stod i fyra hörn. Pratade om allt mellan himmel och jord. Och konstaterade att vi var en himla härlig skara av människor. Jag satte mig i bilen och körde hem straxt innan 22.00. Fylld av energi och glädje över att tillhöra ett så härligt gäng av bloggare.  Tack bästa Aja och Sarianne för en härlig eftermiddag och kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.