Fru Magnolia

Fredag = Till tonerna av … och imorgon blir det äventyr

a161118

”Tändas tusen juleljuuuuuusssss” hör jag lillebror sjunga genom väggen.

Hoppas ni har en fin fredag därute alle samman.  Jag har mest suttit i bilen idag känns det som. Glömde nycklarna till jobb = åka hem igen. Hämta två bröder på olika ställen = bilbilbil.  Glömde mobilen på jobb = åka till jobb igen. Storebror sova hos kompis i tätorten = åka bil…. Tröttsamt, men orkade inte ens bli arg på mig själv då jag glömde saker högt och lågt. Ingen ide. Jag får ju inte fatt i dem snabbare för det.

Storebror sover hos kompis i natt. Och lillebror sitter just nu på hemlighuset, producerar exkrementeter och sjunger julsånger för glatta livet.  Han är världens härligaste unge den där.  Så levnadsglad och mitt i nuet.

Imorgon ska jag iväg på äventyr. Jag packar kamera, dator och plånboken och drar till Mall of Scandinavia för att träffa womsa gänget. Ska bli så sanslöst roligt.  Jag är en aningen orolig för det där med att parkera bilen. Jag och parkeringsgarage är inte de bästa vänner.  Lovar att rapportera så fort bilen står säkert/lagligt/oskadd på plats imorgon. Kika in på Instagram för hänga med i svängarna.

Nu ska jag hälla upp ett glas bubbel och engagera mig i lillebrors kojbygge.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.