Fru Magnolia

Onsdag = Tjuvstartat

o161113

Okej, jag erkänner vi har tjuvstartat här hemma. Faktiskt redan förra helgen. Men det har känts lite som att ”svära i kyrkan ” att prata om det.

Vi dukade upp på filten framför kaminen en hel månad innan första advent. Lillebror var lyrisk. GLÖGG!!! Som han har längtat. Storebror var inte sen på att hänga på. Även han är en stor glöggfantast. Jag rotade fram lite pepparkakor från skafferiet om jag fått med smakboxen. Skumtomtar köpte jag så fort jag såg dem i butiken, och mandariner… Äntligen är citrusfrukter i säsong igen.

Men dem där skumtomtarna…. jag älskar dem. På riktigt. Glöggen var rätt blek i smaken. Den kunde lika gärna ha varit. Men tomtarna! Det är bara jag i familjen som äter dem. Och jag har köpt en hel burk… kära nån! Hela jag kommer bli en skumtomte innan julen är över.

Idag kör vi onsdag här hemma. En glöggfri sådan får man väll ändå tro. Innebandy för storebror ikväll, och hemmamys för lillebror.  Nu ska vi bara försöka få liv i storebror så han kommer iväg till skolan i tid. Det tar på krafterna att kika på stjärnorna på kvällarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.