Fru Magnolia

Lördag = Ladda batterier

f161112-3

Redan klockan 08:15 vill lillebror att vi skulle gå ut och åka snowracer. Han hade ju laddat kroppen hela dagen igår när han gjorde absolut noll knop.   Det är häftigt med barn tycker jag. Totalt golvad i hög feber igår, och idag frisk och fylld av energi.  Vi vuxna borde lära oss något av det där. Att det faktiskt finns något som heter ”vilasigiform”.

f161112

Kvart över nio kom vi ut hela familjen. Laddade till tänderna med åkdon. Vi var inte först i backen, en familj hade hunnit före oss.  Vi föräldrar ställde oss i solen och killarna pilade upp och åkte ner för backen i full fart.  Men efter ett tag så åkte även jag. Lillebror behövde lite styrhjälp och drag hjälp. Det märktes lite att han inte riktigt har samma energi som vanligt. Lite rester sedan igår hänger nog kvar.

o161112

Jag och storebror ska åka och köpa en ny overall och nya vinterskor idag. Han vill väldigt gärna ha en overall istället för skidbyxor och skidjacka. Det är varmare och enklare tycker han. Så vi får se vad det finns och välja på i storlek 140. Nya vinterkängor blir det då han upplever att dem gamla har för korta skaft.  Sen ska vi även åka förbi och handla ingredienser till pizza. Och en födelsedagspresent till lillebror som storebror har sett ut.

f161112-2

En bra lördag måste jag säga. Så här långt.  Sol, snö och shopping med storebror. Jo, jag tackar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.