Fru Magnolia

Onsdag = Smakbox! Vilken grej!

o161031-2

Det damp ner ett paket i måndags. Och jag gillar paket. Jag gillar överraskningar. Och jag gillar att prova nya grejer. Jag har provat på en del ”överraskningsboxar”. Det har varit skönhetsprodukter, träningsprodukter och en box med enbart ekologiska produkter. Och jovisst, det är skoj. Men det är sällan allt provas. Men jag gillar ändå grejen med ett vuxet kinderägg i månaden, så jag har liksom fortsatt.  Men nu tror jag att jag har hittat rätt i boxdjungeln! SMAKBOX!

o161031-3

Jag ska väll erkänna att jag var måttligt imponerad när jag öppnade lådan och möttes av skumma grisar och chips.  Jovisst, skojjigare kan man ju ha det.  Men när jag började tömma boxen drog jag fram den ena produkten bättre än den andra. Och när jag utvärderar innehållet lite snabbt så konstaterar jag att jag kommer att använda upp en sisådär 80% av innehållet.

o161031

Jag ställer mig lite tveksam till Knorrs färdigrätter och till den där energi/träningsdrycken. Men resten får såhär vid första anblicken tummen upp. Några av produkterna kommer att testas redan ikväll då det kommer över lite folk för kvällsmys.

 Vill du också testa Smakbox så kika in HÄR så får du 15% rabatt på boxen. Helt klart värt att testa tycker jag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.