Fru Magnolia

Måndag = Skallebank och ett litet boktips

 a161017

En sliten Fru idag…

Tanken var att jag igår kväll skulle plocka i ordning lite när barnen somnat, ta en bastu med mannen och sedan sjunka ner i soffan. Det blev inte så…

Istället kom det en huvudverk krypande när jag borstade tänderna på lillebror. Och lagom tills jag hade läst klar boken, ”Om natten” (Jätte bra bok, om du har en vetgirig och nyfiken där hemma, läs den!), så kände jag hur näsan domnade bort.  När jag får ont i huvudet är det nästan alltid som ett ban som går från nacken, genom huvudet fram till straxt ovanför örat, in i pannan ovanför ögat och genom ögat ut i näsan. Och nästan alltid på höger sida.

Jag gick och la mig på en gång. Klockan var 19:45, men det spelade ingen roll. Det brukar vara det säkraste. Att sova bort eländet innan det når sin fulla potential.  Men nej, det funkade inte denna gång. Jag har sovit oroligt hela natten. Drömt märkligt och vaknat (aldrig riktigt somnat) med om möjligt ännu mer ont. Jag åt Ipren för att försöka få bort smärtan, men det var en fis i rymden. Jag värmde en vetekudde vid 3-tiden, men då blev jag så varm att hela jag vart blöt av svett. Jag tror jag lyckades få ihop typ två timmars sammanhängande sömn.

Mannen sov gott i natt. Som tur var. Han hade ört mig nån gång under natten när jag höll på att greja. Den bästa som han är så stängde han dörren och föreslog att jag skulle ta sovmorgon.  TACK! Hade han inte sagt det så hade jag varit på jobb som vanlig vid 07:15, med en stor kannan kaffe och mörka ringar under ögonen. Nu blev det en ganska kort sovmorgon då lillebrors näsa började blöda i samband med att han satte sig upp i sängen. Det var liksom bara att hoppa upp jag med och leta blodstillande vadd medans mannen kramade och vyssade liten, som såklart, som alltid, blev jätte ledsen.

Jag fick dock en långsam morgon här hemma. Huvudet känns fortfarande tungt, och jag har fortfarande en känsla av bortdomnad tinning och näsa. Men jag tror det kommer att ge sig under dagen. Så nu sitter jag och sippar STARKT te från Kränku och tänker att jag borde dra mig mot jobb.

Hoppas ni får en fin måndag alla läsare
Vilka ni nu är
<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.