Fru Magnolia

Fredag = Cirkus Scott, tips inför föreställningen

   img_6524

Cirkus igår alltså.  Premiär dess utom av Babblarna på cirkus Scott. Storebror var pepp på trolleri och lillebror var pepp på hela upplevelsen. Jag tänkte bjuda på lite tips på vad som kan vara bra att tänka på när man väl kommer dit. Alltså till Cirkusen.

Vi var ute i god tid och fick parkering mitt emot tältet. Så där har ni tips ett. Parkera mittemot tältet. För 15kr i timmen var det ett fynd enligt mig. Och när vi skulle gå hem på kvällen var det en lagom läng sträcka för två trötta barn.

 Cirkus Scott Babblarna

Och jag är så galet tacksam för att jag tog tag i saken och tog med mig middag till familjen.  För att i tältet fanns det korv med bröd, popcorn, godis och sockervadd. Inget man grundar med inför en två och en halvtimmes sittning om man tillhör familjen N.  Så mitt tips nummer två är att se till att ni är mätta när ni sätter er på era platser. Sen kan man ju (ska man ju enligt mig) fylla på med lite gotte när man väl sitter i sina stolar. För det hör saken till.

Var där när tältet öppnar får bli tips tre. Då hinner man med alla aktiviteterna i ”förtältet” utan att stressa. Och barnen slipper att stå i en massa köer. Storebror och lillebror fastnade vid trolleristationen och vid Playmobilen. Och när ni känner er mätta på aktiviteterna, gå ut från tältet, picknicka lite, och gå sedan in igen lagom tills föreställningen börjar.

Trolleri på Cirkus Scott

Var ska man sitta då? Vilka platser är bäst? Tips fyra är att sätta er högt upp på läktarna. Djuren på cirkusen är små (grisar, små hundar och minihästar) och ska man ha någon chans att se dem behöver man sitta en bit upp, tänk att ni ska kunna se hela cirkusgolvet från där ni sitter. Då sitter ni bra.

Och tips fem. Köp biljetterna på nätet innan ni kommer dit. Då slipper ni dubbelköa. Enkelt, smidigt och så kan ni använda rabattkoder. (ange koden ”womsa-ger” i kassan så går 10% av biljettpriset oavkortat till Min stora dag. Anger man womsa så får köparen 10% rabatt på priset.)

o160909-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.