Fru Magnolia

Torsdag = Middag på en filt

f160908-2

Vi håller oss hemma idag med, jag och storebror. Febern har nästintill gett vika, men halsont och snor hänger sig kvar.  Det är lite lyxigt att få spendera så här mycket ensa med med storebror. Som han själv sa igår ”Mamma, det är så ovanligt att det bara är du och jag hemma.” Och det har han så rätt i.  Så vi gofikar, myser och spelar spel.

f150908-3

Jag bestämde mig igår kväll för att se hur återställd storebror var. Och vad passar då bättre än en kort cykeltur ner till stranden, lite picknick-middag och lekparkshäng. Lillebror var jätte på! Storebror däremot var tveksam till om han skulle orka. Men att cykla är ju inte så jobbigt, och en tur på 5min skulle han nog orka. Jag packade ryggsäcken med pastasallad, vattenflaskor, baguette och praliner till efterrätt. På med hjälmarna och sen iväg.

f160908

Och det blev en jättemysig stund nere vid badet. Picknickade, konstaterade att det nästan kändes som om det var sommarlov igen och att det är lyx att ha stranden så nära. Vi badade tårna och lekte lite i lekparken innan storebror började krokna och vi cyklade hem. Väl hemma duschade vi, borstade tänderna och läste bok.  Klockan 19:05 sov storebror.  Inte helt på banan med andra ord.

Så hemma idag med
så vi orkar fira fredag i morgon
Krya krya krya

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.