Fru Magnolia

Tisdag = Gravidbok

På smällen - från A till Bebis

För nio år sedan stack jag ut på stan och köpte mig en gravidbok. Jag var gravid med storebror i v12+0 och hade väntat länge på att få gå crazy och börja gravidshoppa. Vecka 12+0 är magisk. Det kändes som om nu visste jag att graviditeten skulle ”hålla”.

Idag, nio år senare, ska jag åka och lämna två söner på skola och förskola. Jag ska även idag ner på stan, men nu är det möte och uppsägning av ett visst linsabonnemang som gäller. Gravidböckernas tid är förbi.  Men visst är det roligt att kunna kika tillbaka i bloggen och se vad som hänt under de senaste nio åren. Det är få som bloggat så länge som jag. Ihållande. Bloggen har blivit min egen lilla tidskapsel.

Nepp, nu ska jag dricka upp mitt te och hoppas det lindrar min onda hals lite. Sen är det dags att väcka lillebror och storebror.  God morgon på er!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Popprinsessan

    Den boken köpte jag också under min första graviditet 🙂 Tyckte att den var riktigt bra, tog upp ämnen som ingen pratade om! Köpte den sedan i present till min vän som var gravid året efter.
    Kul!