Fru Magnolia

TÄVLING = Vinn 4st VIP-biljetter till Cirkus Scott’s musikalcirkus

Nu är det dags att tävla lite tycker jag.  I samarbete med Womsa och Cirkus Scott har du nu  chansen att vinna fyra VIP-biljetter till Babblarna på Cirkus Scott. Inte fy skam det inte.  Förutom Babblarna så kommer tältet att fyllas av ett 50-tal dansare, musiker, sångare och cirkusartister. Ett svindlande äventyr där barn och vuxna tillsamman kan ömsom skratta och kippa efter andan när det omöjliga blir verklighet! Självklart kan man även sjunga med när Babblarna musik ljuder genom tältet!

Premiären äger rum den 8 September i Cirkus Scotts jättetält uppställt på Gärdet i Stockholm

12693_cirkus-final-300dpi

För att vara med och tävla behöver du svara på frågan:

Vilken utav Bröderna Bronett är idag Direktör för Cirkus Scott ?
Ange ditt svar i kommentarsfältet nedan tillsammans med en kort motivering till varför just du ska vinna.

Tävlingen avslutas den 30/8 klockan 23:59.
Vinnaren meddelas via mail och på bloggen den 1/9.

I VIP-paketet ingår dricka- och popcornbiljetter samt fyra biljetter som går att utnyttja bland Cirkus parkens alla aktiviteter. Efter föreställningen får man givetvis fotas och hälsa på Babblarna. Du väljer själv vilken av föreställningarna som du vill gå på (dock ej premiären).

Se så
tävla nurå
och
LYCKA TILL

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mara

    Robert Bronett.

    Jag vill ta mitt barn till Cirkus Scott för att man kan må sig bra över att det inte finns några vilda djur. Vi går inte på cirkus annars eftersom vi får ångest över hur djuren mår. Cirkus Scott är ett tryggt val.

  2. Mickan

    Robert Bronett är direktör.
    Som studerande småbarnsförälder har jag inte råd med dyra presenter, så det hade varit underbart att få överraska dottern och hennes kusin med ett cirkusbesök nu när de fyller tre år. Båda är galna i babblarna och skulle älska att få en möjlighet att för en gångs skull få gå på cirkus.

  3. Therese

    Svar: Robert Bronett

    Mina barn älskar Babblarna och även att se teater. De har aldrig varit på en circus men jag vet att de skulle uppskatta att få uppleva Babblarna, musik, dans och show. Någon gång ska ju vara den första och jag hoppas att det blir nu i höst.

  4. Lizzy

    Robert Bronett.

    Drömmer om att introducera lilla sonen i cirkusens förtrollade värld,
    och att få träffa babblarna skulle göra besöket ännu mera minnesvärt. Vore underbart få se sonens glädje, pirret i magen och hans nyfikna blick, när djuren, akrobaterna och magikerna gör sina skickliga trick!

  5. Linda Atler

    Robert bronett

    Minen på mina små barn om dom fick träffa babblarna och djuren skulle vara obetalbar och tvillingarna skulle nog sitta still en liten stund ivarje fall?