Fru Magnolia

Tisdag = Imorgon gäller det

F160816

Imorgon är det skarpt läge. Då gäller det att klockorna är ställda, väskorna packade och körschemat satt. För i morgon börjar skolan igen. Vår förstfödde ska börja tvåan.  Och lillebror går nu mer i femårsgruppen. Kära nån vad gammal jag blev helt plötsligt!

I den nya väskan till skolan imorgon har vi packat ner ett äpple, Pokémon korten och ett nytt pennfodral. Mer behövs inte. Det blir lagom tungt. Storebror ser fram emot att träffa alla klasskompisarna. Han har saknat många av dem under sommaren. Och det är svårt att träffas när nästan alla är på resande fot i totalt otakt med varandra.

I och med att det nu är skarpt läge så at säga, så behöver logistiken här hemma styras upp. Höstens första matkasse kom igår, vilket jag är tacksam för. Min träning (lätt ångest!!!) måste schemaläggas så att jag hinner träna upp mig en aning tills det där loppet om en månad. Hämtningar/lämningar görs av vem? Hur ser din och min kalender ut? Bokbussen! Simskolan! Innebandyn?! Och sa du Oslo?! Jaha, tvätta också!

Det är härligt när allt drar igång
Jag gillar en släng av ekorrhjul
Nu hoppas jag på en frisk höst
Med massor av glädje
Och lagom med utmaningar
Skarpt läget alltså
Bring it on!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.