Fru Magnolia

Måndag = Vilka presenter!

a160815

Jag lovade ju att visa vilka fina presenter jag fick när jag fyllde år.  Jag kan inte vara mer än lycklig över dessa.

Väskan från Svenskt Tenn har ni säkert skymtat på instagram.  Jag fick en i samma modell, fast större, för 5-6år sedan. Den har jag vart fantastiskt nöjd med och den har hållit otroligt bra. Jag kan inte säga att jag varit allt för försiktig med den. Den är dock lite för stor i vissa lägen. Och då är denna bättre, då den är lite mindre.

Och ljusstaken från klong! Jag har haft ögonen på denna sedan jag såg den första gången för ett år sedan. En skönhet i dess enkelhet. Jag är lite såld på mässing och enkla former, så att denna stod på min önskelista var kanske ingen överraskning. Att dess utom mormor tagit sig ut i Stockholm för att hitta denna och till min lyck aköpa sista exet gör ljusstaken ännu mer speciell.

Sen ska jag återigen få se en uppsättning av Benke Rydman. Denna gång är det Nötknäpparen. LYCKA! Jag har höga förväntningar på denan föreställning med tanke på hur fantastisk ”Svansjön” var.

Och fin vin min sann! Med lyxchoklad därtill. Någon som känner mig mycket väl. Min syster hade även köpt en selfistick till mig som enligt pojken i butiken fungerade med allaaaaa telefoner. Eller inte! Jag har en Microsoft telefon.  Med windows operativ. Japp, jag är en av få i Sverige som använder en telefon som dator. Och nej, selfipinnen funkade inte till min telefon. Skäms på Kjell och co!

Men alltså.
Dessa presenter.
Tack!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.