Fru Magnolia

Lördag = Barnens aktiviteter

F160813

Planeringen för hösten är i full gång. Och barnens aktiviteter har börjat bokas in. Storebror ska fortsätta med innebandyn. Han har även funderat på det där med friidrott. Det var ju himla kul den där veckan i början av sommarlovet.  Det blir ingen simskola för honom i höst då han nu kan simma 200m. Nästa steg hade varit ”tävlingssim”, och det är inget som han vill gå vidare till.  Sen skulle jag gärna vilja att han började i scouterna….  Lillebror ska däremot få börja på simskola. Så storebror kommer att bada en gång i veckan i alla fall. Då kör vi lite märkestagning tänkte jag.  Lillebror vill även väldigt gärna spela innebandy och gå på gymnastik.

Vi får se hur vi får ihop allting känner jag. Det är klart att de ska skapa intressen.  Men det ska funka i vardagen tänker jag. Det ska ge mer än vad det tar. En fin balansgång.
Hur får andra familjer till det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Ja du, det där med aktiviteter…. 😉 Mina barn är väldigt aktiva, provat mycket men några stående idrotter. Då dom även har kompisarna i samma grupper, för det mesta, så funkar det jättebra att kombinera träffa vänner/fritidsaktiviteter.

    Nu till hösten får vi ändra schemat lite, verkar bli såhär

    Dottern 11 år- Hoppar Trampolin/DMT 2 gånger 2h/vecka, Discodans 1h/vecka. Nytt blir även musik med några klasskompisar i kyrkans regim, 2,5h/ 1 gång vecka och då direkt efter skolan och inleds med 1h att bara hänga i församlingshemmet och äta mellis. Verkar super!

    Sonen 8 år- Fotboll 2 gånger i veckan ca.1h/träning plus match i snitt varannan helg.
    Streetdance 1h/vecka och förmodligen 2h trampolinträning 1kväll i veckan

    De dansar på samma plats samma tid, två trampolinträningar samtidigt och då är min man ledare i ena gruppen. Dottern tar sig själv till och från övriga träningar, annars får vi inte ihop det….