Fru Magnolia

Lördag = Firat mig och Syster

Ö160813

Idag begav vi oss hem till mor min för att fira min och Systers födelsedag. Vi råkar vara födda på samma dag, men med 3 år och 20 min i mellan oss.  Jag hade plockat en bukett till henne ur trädgården. Med en stor solros i, som är hennes favoritblomma. Sen hade pojkarna bestämt att hon skulle få en popcornemaskin i present, så så fick det bli. Ett komplement till chokladfontänen och sockervaddsmaskinen tyckte dem. Vad jag fick? Det tar jag i ett eget inlägg. Så mycket fint jag har att visa.

F160813 2

Mamma bjöd som vanligt på fantastiskt god mat. En buffé som hon hade slängt ihop igår kväll på ynka 2,5 timme minsann.  Hon är grym på det där min mamma. Att laga fantastiskt god mat till många, från grunden. Också blev det tårta såklart. En rulltårta fylld med grädde, lemoncurd och bär.  Och till det drack vi kaffe ur koppar vackra som få och stora som baljor.  Storebror stod för underhållningen han. Han trollade så det stod härliga till. En enkrona blev en dansk tiokrona. Och två lika stora kort blev helt plötsligt olikstora. Trolleri fascinerar.

F160813 3

Och här har vi födelsedagsbarnen. Hon den snygga suddiga är Syster. Lyckliga är de barnen som får gå på hennes förskola. Och lyckligast i värden är de barnen som får ha henne till moster.

Hurra för oss
De bästa systrarna i hela världen
Med en mor som lagar gudomlig mat
Tack finaste familjen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.