Fru Magnolia

Fredag = Ännu mer firande

F160729 2

 Fyller man år ska man firas. Gärna i flera om gångar.  Så igår dök mormor, stormormor och moster upp för att fira födelsedagsbarnet och den nya altanen. Vi spelade ”Diamanten” som stormormor gick och vann. Trots att hon aldrig tidigare hade spelat denna klassiker, under sina 90 unga år. Lillebror vann med mest pengar, moster kom två och storebror och mannen kom sist. Storebror vann dock i Yatzy senare och så var humörbalansen sedan stabiliserad.

Moster/syster hjälpte mig sedan att balansera upp mitt handstående. ”TRYCK UPP I AXLARNA” och ”DU MÅSTE SPÄNNA MAGEN” kommenderades ut samtidigt som hon tryckte med fingrar i magen och försökte få styr på mina ben. Mormor/mamma bara skrattade och sa att ”Man blir ju stelare när man blir äldre….”. Hur som helst slog jag till med ett kontrollerat stilla handstående som säkert var en sisådär 8s. Det är lååång tid vill jag lova.  Killarna tränade på att hjula och göra kullerbyttor. Ivrigt påhejjade av klacken på altanen.

Och så åt vi middag såklart. På altanen, var annars? Jag ska fixa i ordning ett recept på grillade pilgrimsmussolr som var så perfekt ljuvliga som sig bör vid en födelsedagsmiddag.  Men det fixar jag sen. För nu ska jag fixa inför annat firande. Bästa barndomsvännen ska fira sin sista dag som Fröken G tillsammans med mig. Kära nån. Och det kräver lite extra tänker jag.  Vill ni vet avad vi gör ”live” så häng med mig på instagram  HÄR. Jag lovar att lägga upp lite från dagen.

Men en försvunnen diamant
lite upp och nervänd tillvaro
och pilgrimsmusslor to die for
Det är ett riktigt firande det

F160729

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.