Fru Magnolia

Torsdag = Dagen efter

IMG_5763

Vilken dag det blev igår. Mannen i mitt liv fyllde år. Vi väckte honom med skönsång och ballongregn. Ett ballongregn som urartade i ett ballongkrig med så mycket skratt att det kiklade i magen. Efter uppvaknadet var det frukost. När man fyller år hos oss firas man med pannkakstårta till frukost. Men mannen gillar mer amrekanska pannkakor så jag dammade av Leilas gamla recept  och stekte på ett gäng för glatt alivet. TIll pannkakorna serverades cdet hasselnötskräm, jordgubbar och blåbär. Lillebror skickade vi i duschen när vi ätit klart. det var blåbär ÖVERALLT. Helj och hå. Hur lyckas man?

Farmor och farfar kom till fikat på efteriddagen. Jag slängde återigen ihop en klassiker till tårta, maräng på sockerkaksbotten. Lillebror var lite bekymrad över att pappan inte fick några inslagna presenter. Inga paket att öppna. Nu var det ju så att mannen hittade paketet stående i hallen innan jag han slå in det….  Vi satt ute på altanen på baksidan och fikade. Och det gick alldeles utmärkt.

Jag fick för mig  på förmiddagen att bjuda hem lite vänner till kvällen för att fira, äta gott och bara ha trevligt tillsammans. Båda familjerna had einga middagsplaner och inga andra planer för den delen heller så de tackade ja. Så vid 18 ramlade det in fyra vuxna och tre barn. Återigen hade vi dukat på altanen, och det är verkligen hur härlligt som helst att kunna duk autan att det blir trångt.  Och vilken kväll vi fick tillsammans. Det blev en sån där kväll som jag stoppar in i mitt kartotek under lycka, tacksamhet och trygghet. Så fina vänner vi har. Ord kan inte beskriva. Barnen lekte på fram till 22.15. Och sen var dem alla trötta. För trötta för att sluta leka.  Och jag måst eäven erkänn att jag var rätt trött.

Nu sitter jag på altanen och dricker te.
Tänker tillbaka på gårdagen och ler.
Tusan vad bra jag har det
<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.