Fru Magnolia

Söndag = Glass i stora lass

F160725

Gårdagen var en varm historia. Mannen byggde och klippte gräset på förmiddagen. Jag läste och passad barnen i poolen. Straxt efter lunch åkte vi iväg en sväng till stan. Vi behövde köpa flugfångare. Sånna riktiga som ”Emil i Lönneberga” fångar sin far i.  Vi passade även på att köpa lite annat smått och gott, när vi ändå var iväg. Det blir så när vi bor en bit utanför stan.

Och så tyckte jag att det var dags för lyxmellis. Vi svängde förbi Kokpunkten och Glassvetket. De har de bästa glasskreationerna i stan. Glassen i sig är inget speciell. Vanlig glass, som egentligen är ganska tråkig. Ni kan säkert gissa märket.  Men som sagt, kreationerna.  Storebror tog en blåbärsstrut, jag en Rockeyroad, lillebror en barnbägare och mannen en blåbärscheescake. Det var som sagt tänkt som ett mellis… vi åt en väldigt lätt och en väldigt sen middag.

På kvällen, när vi plockat undan ute, satt jag på altanen i solstolen och läste till sent. Det är verkligen helt magiskt just nu.  Deta är inget som man är direkt bortskämd med.

Nu fortsatt markservice till altanbyggarna. Storebror kör skruvdragaren där ute, lillebror mäter och mannen försöker få något gjort. Senare idag kanske det blir stranden. Om pojkarna kan tänka sig att släppa verktygen. Jag har laddat mentalt för att bara fokusera på mina barn.  Men blir det ingen strand, så hittar ni mig nog i solstolen på altanen, läsandes.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.