Fru Magnolia

Lördag = Poolen

R160723

Danna dagen börjar underbart. Redan 20 grader varmt ute och blå himmel. Denna sommaren alltså. Vi har ställt upp poolen på altanen. En liten rektangulär plastsak, 4dm djup. Lillebror bor här i om dagarna. Och jag kan inte klandra honom. Vattnet är varmt och vatten är kul. Sen ska jag ärlig erkänna at det är rätt skönt att hålla sig ifrån stranden dessa dagar. Det är knökat med folk och barn där nere. Och jag blir stressad då jag känner att jag inte bara behöver hålla koll på mina egna, utan alla andras barn med. Jag är som en vallhund som ständigt räknar in och bedömer faror. Och tur är väll det. Jag har plockat upp några barn från under ytan, där föräldrarna har varit frånvarande och inte ens uppfattat vad som hänt.

Nästa sommar tänker jag att vi ska ha en något större plastpool på tomten. Jag har redan sett ut en plats till den, i anslutning till den nya altanen.  En ovanmark sak som kommer bli perfekt. Mannen pratar om solpaneler på det tilltänka cykelskjulet, men jag vet inte. Solen verkar ju kunna värma på rätt bra ändå.

Men dagens plan då? Jo bygga altan, förhoppningsvis fika med grannar och kanske, om jag vill och kan motivera mig, en löptur i kväll. Annars får det bli yoga på bryggan.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.