Fru Magnolia

Torsdag = Rabattkod till ”Sommarkul på Gärdet”


Bild lånad av soontobe

I början av sommaren var det ett gäng av womsa-bloggarna (kika HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR) på Sommarkul på Gärdet. Tyvärr krockade det med en viss bröllopsfest och barnen var sedan länge inbokade på Kolmården helg med mormor (hade det inte varit för festen, hade jag gladeligen åkt själv. Jag har ju rätt nära till barnasinnet).

Men, vad missade jag då? Skulle det ha varit värt att åka in till Stockholm och Gärdet?

Jo jag missade en helt ny lek- och upplevelsepark såklart! Om jag nu hade åkt dit själv, utan barnen, hade jag nog skippat det där lektältet (alltså, cirkustält modell större) med hoppborgar, tv-spel (nya LEGO-spelet!), BRIO-banan och sånt. Det finns ifs en balansstege som jag skulle vilja prova, och en gladiator arena som jag gladeligen hade slagits med mina bloggkollegor i….

Men mest av allt skulle jag vilja kasta mig ner för den där 140meters Slip-n-Slide banan. Nu börjar vi prata grejer! Helt klart en Anna grej! Och jag hade helt klart tagit med mig min egen badring så jag slapp att köa 🙂 Sån är jag.

Just nu får man 10% rabatt till och med den 31/7 om man förbokar biljetterna via nätet HÄR. Ange koden womsa vid betalningen. Och glöm inte att ta med en egen badring. Vem vill köa mer än man måste 🙂

Och jag är säker på
Att även barn kan ha roligt där med
Men roligast har nog barnen tillsammans med vuxna
Som har barnasinnet kvar
GLÖM INTE BADRINGEN!


Bild lånad av soontobe

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.