Fru Magnolia

Onsdag = Vidgar vyer

a160706

Jag har tidigare nämnt att jag kör några pass på yogobe.se . Här om dagen bestämde jag mig för att göra något galet. Eller för mig galet. Jag skulle köra att pass på sidan som inte var ett yoga pass! Det är i paritet med att istället för att ständigt gå på spinning, så tänker du att ”Zumba skulle ju vara skoj att testa”…

Så jag skrollade igenom de otala videos som finns på sidan och hittade ett stabilitetspass med Matthew Griffiths (sök på dem på yogobe.se !). 10 min, hur svårt kan det vara, och hur andfådd kan man bli? På riktigt… JOBBIGT! Men så beroendeframkallande.  Det var lite knixigt att få till. Ben hit, arm dit och rotera. Men kära nån vad härligt. Rent teoretiskt borde jag göra detta pass efter varje löptur jag tar.  Vi får se hur det blir i verkligheten. Men att kunna köra en 10 min, var som helst, när som helst är ju inte helt fel.

Nu har jag nästan tappat räkningen på hur många nya träningsformer jag testat hittills, som en del av #womsautmaningen.  Men jag tänker att jag matar på. Inspirerar mig själv till att använda det jag har runt mig, sluta hitta bortförklaringar, och tycker in lite mer träning i vardagen.

Som Zumba
fast inte alls
Hejja mig!

a160607 2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.