Fru Magnolia

Fredag = Egotid och linser

A160706 2

Idag är det en lite hektisk dag. Jag ska först in till stan och göra en sista kontroll av ögonenen efter det att jag testat linser från synoptik via smartson. Om allt går som det är tänkt så ska jag även teckna ett 3mån linsabonemang. Ska bli kul att se vad det kostar med tanke på att jag fick någon speciallins till vänsterögat som jag har astigmatism på.

Sen ska jag, via ICA, hem. Och då står det packning på schemat. Hej och hå! Vi åker 06.30 hemmifrån imorgin bitti till Nynäshamn för att ta båten till Gotland. Allt är fixat, alltså husvakt, vattning, bokning av hemstäd och fasadmålning medans vi är borta. Utdelning av nycklar och koder till huset (vill ju inte att nån ska lyckas dra igång larmet när vi är på ön ju!) Det som är kvar är just packningen. Jag inbillar mig dock att det kommer gå fort. Det är sommarsemester. Det finns ICA i Visby med halvvättiga priser. Barnen får packa sina egna ryggor med böcker, pyssel och spel.  Så det borde gå fort….

Det måste gå fort. För jag vill gärna ha lite egotid på eftermiddagen. På filten i gräset. Drickandes kaffe och läsa bok. Landa och ladda.

Men nu iväg med mig!
Ingen tid att förspillas
Nu ska här tidsoptimeras och planeras
för jag ska hinna ha egotid en stund
om allt går enligt plan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.