Fru Magnolia

Måndag = Rockring

a160629 2.JPG

Det var ju den där tävlingen, om ni minns. Inne hos Jenny.  Med att prova fem nya träningsformer som en del av #womsautmaningen. Jag har ju lite idétorka på det där med nya träningsformer. Jag är fast i mitt springande. Och på hur många olika sätt kan man springa liksom.  Jag har kört backe, intervaller, kort och snabbt, långt och långsamt. Skog, asfalt och landsväg.  Jag har inte backat någon gång. Kanske skulle prova det? Sen gillar jag sånt som jag kan göra hemma. Jag kommer aldrig kunna få till en rutin som innebär att jag ska åka iväg för att träna.  Den tiden finns inte. Nej jag vill träna tidseffektivt, vilket innebär att träna med minimal restid.

Hur som helst så bestämde jag mig för att prova det där med rockring. En tung variant som ska vara bra för att ”forma” magen.  jag är generellt rätt avig till sånt nonsens. ”Forma!” Hur som helst. Jag rockade på. 10min åt ena hållet och sedan 10 min åt det andra. Man vill ju få rutor på ena sidan och inte den andra. Och tro det eller ej. Men det är jobbigt! Om man drar på lite, alltså får upp farten på ringen, så får magmusklerna jobba på rätt ordentligt. Om jag blev så formad efter passet vet jag inte, men en viss ömhet i magen kände jag.

Så här har ni mitt bidrag nummer tre till #womsautmaningen.  Tidigare har jag stått på händer och cyklat till jobb. Två bidrag till. Kanske ett av dem kommer att innefatta en viss hund, om jag har tur. Och kanske en med lite vatten. Kanske ett med lite pass från en viss sajt med… Vi får se hur det blir med den saken.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.