Fru Magnolia

Tisdag = Jobba hemma

A160628

Idag kommer jag sitta hemma och jobba. Vilket egentligen är en omöjlighet med det jobb jag har. Men eleverna har sommarlov, och jag har ett par böcker och dokument jag behöver läsa.  Så då passar jag på.  Brygger löjliga mängder med te, lägger ut en filt i gräset och tar fram bokhögen. Idag blir det ”Att utveckla elevhälsan” och Gör plats för barn och unga!”. Jag lär inte orka trycka båda idag, jag vill ju komma ihåg vad jag läser. Men Några hundra sidor blir det nog.

Sen ska bilen på service idag. Hej och hå…. Vi får hoppas att den sköter sig så att v får behålla lite av semesterkassan. Mannen i mitt liv har städat ur den ordentligt. Utanpå och inuti. Han hävdar å det bestämdaste att bilen får bättre TLC om den är ren. Jag bara nickar och ler.

Sen ska jag springa idag. Lagom långt.  Det blev inget springa på Björnö igår, så jag kanske ska ta mig dit idag istället. Jag är, hur knäppt det än låter, lite sugen på de där backarna. Det var över två veckor sedan sist. Vi får se om det hinns med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.