Fru Magnolia

Måndag = Prova något nytt. Tävlingsdax!

 Ö160627 2

Det där med vanor och rutiner. Det är fantastisk vad inrutad man faktiskt är, när man tänker efter. När jag och grannen var på plantagen pratade jag om att jag skulle vilja prova att cykla till jobb. Hon nämnde då att hon har en cykel som bara står. En snabb rackare med bra utväxling. Jag kunde få prova den om jag ville. Och helt plötslig stod där en vit cykel på uppfarten. Med skrämmande många växlar.  Men vad tusan. Klart jag skulle ge den en chans.

Så idag tog jag den via springaren till jobb. Dryga milen är det att cykla. Och så underbart skönt det var! Jag önskar att jag kunde cykla till jobb alltid. Men det är lite knöligt när barnen ska lämnas först, i helt motsatt riktning mot vart mitt jobb ligger.  Och sen är det ju smidigt med bilen, för det går ju att uträtta ärenden (läs: köpa mjölk) på vägen mellan jobb och förskola.  Men jag tänker, kanske en dag i veckan, det borde ju vara görbart med lite planering.

Jenny har just nu en tävling inne hos sig. Hon utmanar alla att från och med idag fram tills den 1:a augusti prova/skapa/hitta på FEM för dig nya träningsformer (låt fantasin flöda eller boka in dig på något gratispass på gymmet eller utomhus som du alltid har velat testa men kanske inte vågat). Hashtaga och lägg upp dig själv när du utför övningarna/passen/vardagsmotionspasset med #womsautmaningen. Senast den 1:a augusti vill vi även att du mejlar in dina bilder med en kort beskrivning till [email protected].

Jag har ju inte tagit någon bild på mig själv när jag cyklar, av säkerhets skäl, men jag tänker att denna bil får bli mitt första bidrag i tävlingen. att cykla till jobbet är verkligen vardagsmotion deluxe!  Det gav mersmak. Nu ska jag bara komma på FYRA träningsformer till.  Någon som har någon bra ide?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.