Fru Magnolia

Måndag = En plan för dagen

Ö160627

Måndag morgon. Och ett totalt lugn här hemma. Inga pojkar som tassar omkring där uppe. Det är lite underligt när dem inte är hemma. Speciellt när det är vanlig arbetsvecka för en annan. Helt plötsligt har jag hur mycket tid som helst på morgonen.

Igår när vi lämnat pojkarna var vi och fikade i Gula Stallet.  Världens mysigaste fik enligt mig.  Vi satt och läste mat och vin tidningar, smuttade kaffe och te och åt världens godaste cheesecake med hallon. Jag hade tänkt att köpa mig en ljusstake som den på bilden ovan.  Jag vill ha en med monamie mönster, men de fanns inte inne, så jag får vackert vänta.  Håller mina tummar att det finns en på lager åt mig.

Planen för dagen innehåller ett löppass.  Det fösta på över en vecka. Jag ska ta mig an 5km på Björnö. Med backar och allt.  Kroppen känns fortfarande tung. Men jag kör ändå. Jag vägrar att tappa det jag har byggt upp denna våren.  Senare i kväll ska jag även hem till en vän på en kvällsfika. Och om jag hinner, ska jag börja måla på de där hyllorna som mannen i mitt liv har byggt åt mig.

Men nu jobb!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.