Fru Magnolia

Onsdag = Sommarläsning

Ö160621

Onsdag morgon. Mitt i veckan. Två dagar till midsommar och tredagars ledighet. Sen är det en veckas jobb innan jag går på ledigt. HURRA!

I sommar present från jobb fick jag en pocket. Och på något sätt uppskattar jag faktiskt det mer än en ljusstake eller picknickfilt. För att ge bort en bok till någon är att ge bort ”egentid”. Jag fick alltså, eller fick faktiskt välja själv bland ett gäng titlar, Badhytten. Och jag bara älskar undertiteln ”Det som göms i sand kommer fram ibland”. Det ger hopp om att det r en lättläst och inte allt för tung bok, precis vad jag tycker att en sommarbok ska vara.  Sen dök även ”Allt om Trädgård” ner i lådan igår. Underbara inspiration! Älskar att titta på alla bilder och fundera över vad jag ska göra näst i trädgården.

Nej nu måste jag sätta fart.  Kära nån. Mannen är påväg till Gävle och jag ska köra barnen till förskola och friidrottsläger.  Det där friidrottslägret är förövrigt en fullpoängare enligt storebror. Men mer om det sen. Nu ska barn väckas, kläs, utfodras. Vattenflaskor fyllas och bilnycklar hittas!

Onsdag!
Hurra!
Var är bilnycklarna?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Åh va kul med en ny bok! Det gillar jag.

    Och angående inbjudningarna , det är såna där enkla som finns att köpa på vilken Ica som helst 🙂
    Laserdome blir superkul!!! ??