Fru Magnolia

Söndag = Vi SKA grilla!

Ö160619

Svensk sommar. Ja vad säger man. Tänk lösningsfokuserat. Klart vi ska gilla liksom, även om regnet står som spön i backen. Fram med parasollet, som av någon anledning mer används som skydd mot regn än som skydd mot sol. Varför det ens kallas för parasoll är för mig lite underligt. Parasoll i Spanien kanske, men paraply i Sverige. Hur som helst. Vi skulle ju grilla…

Vädret var allt annat än ljuvligt igår. Blött och blåsigt. Typist juni väder med andra ord. Vi körde en sväng till systemet, bunkrade upp med vin och bubbel. Passade även på att svänga in på ICA för att köpa snigelgift. (De små slemmiga rackarna har ätit upp min egenodlade sallad, så nu är det krig!). Köpte även kött och tillbehör till dagens middag. En viss svägerska av bästa sorten har önskat middag vid överlämningen av barnen. Och det är klart att vi fixar det. Speciellt efter att hon och min bror har fått erfara hur det är att sova med en rörlig 4-åring i sängen.  Jag tror inte man kan förstå  vad det innebär, för ens man har provat.

Ö160619 2

Annars var det en trött dag igår. Kroppen skrek efter sömn. Jag gick mest som i ett töcken. Försökte hålla mig vaken med hjälp av kaffe, men till slut gick et inte längre och jag somnade och sov två timmar på soffan.  Vissa dagar är bara så trötta, utan att jag någonsin kan förstå varför.

Idag känner jag mig något piggare. Och regnet har upphört. Så det blir tid i trädgården idag. Och förhoppningsvis en cykeltur ut i skogen tillsammans med mannen i mitt liv.  Sen kommer som sagt pojkarna hem ikväll. Mys!

Ett jätteparaply på altanen
är ett måste om du ska grilla i sommarSverige
och ska du ha en fyraåring som nattgäst
är det bra att ha en plan
för hur du ska få tillräckligt många timmars sömn
så du orkar bygga kojor dagen efter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.