Fru Magnolia

Lördag = Afterwork med Ernst?

ö160618

Denna veckan går till historian som ”Fredag-hela-veckan” – veckan. Köra nån. Redan i måndags var jag redo att korka upp fredagsvinet. Och sen rullade det bara på. Brännboll, skolavslutningar, möten, kollobesök, mer möten, besök av en övernattande mormor, spontanbesök av morfar, träna, optikern, kompislek, komma i håg att meddela förskola/fritids om ändrade tider… huvudet upp och fötterna ner!

En av veckans höjdpunkter, efter storebrors avslutning såklart, var after woken med kollegorna. Så himla trevligt, och avslappnat! Förstå vilken lycka! Innan after worken hade jag varit och fyndat lite… några saker bara. I stora kartonger. Välplanerat… NEJ! Men vad tusan, jag sparade ju massor med pengar när jag handlade på rean ju. Jag köpte lite Ernst. Trädgårspoesi och en enorm spaljé. Eller enorm, men en 160cm hög i alla fall.  När jag betalat så kom jag på att det kanske inte är så smidigt att bära runt på Ernst när man ska på after work, så han fick helt enkelt stanna kvar i butiken för att hämtas hem dagen efter.  Och hör och häpna, jag kom ihåg att hämta honom. Så nu står klokorden i trädgården och påminner mig om att våga vara mig själv, och spaljén ligger kvar i sin kartong och väntar på att det ska sluta regna, så den kan få monteras.

Idag ösregnar det alltså. Och barnen är hos morbror med fru och lyxar sig. Så här hemma är två vilsna föräldrar som undrar vad de ska göra med alla tid de plötsligt fick. Vi börjar i alla fall med att åka till systemet och ladda upp med lite vin och bubbel. Sen får vi se vad vi hittar på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.