Fru Magnolia

Torsdag = Hejdå Ettagluttaren!

 O160616 3

Skolavslutning igår. Och jag hade förmånen att få vara med. Så lycklig och tacksam för det. Vi började dagen med skolavslutningsfrukost. Rostat bröd med hasselnötskräm och skivade jordgubbar. Nästan som att äta tårta till frukost. Och det säger man ju inte nej till.  Kläderna hade vi lagt fram kvällen innan. Så stolt och glad över hans val. Snyggare kille får man leta efter.

O160616 2

Klassen började avslutningen i kyrkan. Och där fick vi föräldrar inte vara med, tyvärr. Liten kyrka, många barn.  Efter kyrkan tågade klasserna tillbaka till sina klassrum, och där minsann fick vi föräldrar vara med.  Där bjöd barnen på dans, sång och trolleri. Framförandet avslutades med att barnen sjöng ”Idas sommarvisa”.  Sen var det fika till tusen, kramar och glad sommar.

O160616

Storenbror och mormor firade sen sommarlovets första dag tillsammans. De åt glass på glassverket och spelade minigolf tillsammans, medans vi andra vuxna jobbade på. På kvällen åkte vi till Västerås bästa Thairesturan YumYum för at äta avslutningsmiddag.  Våra magar stod i fyra hörn när vi lämnade restaurangen.  Ljuvligt.

Så igår sa vi ”Hej då”
till en ettagluttare
och välkommen till
sommarlovsfiraren.

O160616 4

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.