Fru Magnolia

Fredag = Känna sig lite svår

 a160609

Jag var en vända på stan igår. Och som några säkert såg på instagram så shoppade jag BH. Det var verkligen på tiden. B1 och B2 har krympt tillbaka till den storleken som jag hade innan barnen. Krympt och ändrat form. Så nya behållare var minst sagt nödvändigt.

Jag sprang även in i lite klädbutiker.  Mest för att se om det fanns några fina klänningar till ett visst bröllop. Tyvärr så hittade jag inget som tilltalade mig. Det är så svårt det där med kläder till bröllop. Jag vill vara fin, men inte överklädd. Den vill jag känna mig sval, men inte frysa… det kommer nog att sluta med att rotar fram någon trotjänare från garderoben.

Men jag hittade en klänning, på rea inne på Lindex. En lång svart med tunna axelband. Raka motsatsen till vad jag letade efter. Men oj så snygg jag kände mig i den, och lite svår. Lite sådär ”skriva poesi och drick bryggkaffe”-svår.  Jag provade klänningen hemma tillsammans med en gammal kimono, och oj vad snyggt det blev. Lite sommarkvällssnygg sådär. På med lite silversmycken, och sen är vi hemma.

Nu ska jag och lillebror komma på vad vi ska göra denna lediga fredag. Solen skiner, men det blåser kallt. Tio grader. Så stranden känns inte som ett alternativ. Kungsbyn kanske, eller Vallby.  Jag funderade på Kokpunkten, men nja, det tar jag kanske med storebror nästa vecka, som sommarlovsskoj.

a160609 2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.