Fru Magnolia

Tisdag = Alla dessa skor…

h160516

Vi tar oss vidare i huset. Nu besöker vi hallen.  Vi har ingen groventré som vi använder. Utan alla, oavsett om dem bor här eller ej, kommer in genom en och samma hall. Och det där med struktur i det där rummet. Nja, skorna där nere och jackorna där uppe. Och däremellan en salig röra… Jag brukar muttra åt skohyllan, tills jag inser att 80% av alla skor är mina… och jag som alltid tycker att jag aldrig har några bra skor. undra hur det där hänger ihop.

En annan dum sak är att man måste gå igenom hallen för att komma till tvättstuga. Jomenvisst. Man måste alltså ta sig igenom området i huset var sand/grus volym kan få Sahara att blekna. Inte så genomtänk av oss kan tycka.

Annars så kör vi tisdag här hemma. Storebror ska få ta med sig kompis hem efter skolan. Perfekt tycker jag. Och då han gjorde klart alla läxorna igår så kan de fokusera helt och hållet på lek. Jag själv funderar på om jag ska deijta favoritbacken i kväll. För om jag ska hinna med 4pass den här veckan så är det lika bra att stapla dem på varandra så här i början. Man vet aldrig vad som kan hända.

Så hallen
i ett hus med barn
där 80% av skorna är mammans
jackorna hänger på svaj
så här ser det ut i ett helt vanligt hem

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anette

    Jamen är det inte konstigt? Så ser vår hall också ut men med en bunke fyrtiofemmor och ett och annat mindre par som tillhör mamman själv. Hmmm. Kram Anette

  2. Popprinsessan

    Ja, det där med skor verkar vara ett mysterium.. Såg på en förvaringssida att skorna tar mindre plats om man ställer dem omlott. Dvs en med tårna framåt och den andra med tårna bakåt liksom. Gör man så med alla skor får det plats fler par på samma yta som om alla stod på samma håll. Har inte kontrollerat det själv dock.
    Håller själva på att renovera vårt grovkök som nu ska bli enbart förvaring så vi får väl se!

    Sv: Paketleken ja, alltid lika kul! Denna gången köpte vi för 50:-. Det var allt ifrån bodyscrub, till 4 glas med sugrör och lock till en liten bluetooth-högtalare, en bricka & skorpor. Och det är fight på riktigt om paketen! 🙂

    Ha en bra dag!