Fru Magnolia

Onsdag = Praliner och te!

Ö160511

Detta mina vänner är ren och skär njutning. Praliner från Mälarchocolaterian är något av det godaste, och finaste man kan äta i chokladväg. Att dem även säljer te av världsklass gör inte saken sämre. När vi bodde inne i stan besökte jag butiken ofta. Jag köpte hem små askar med 4 bitar i och njöt de lena pralinerna. Men nu när vi bor på landet så blir det inte lika ofta. Eller, det blir typ en gång om året. Vilket är alldeles för sällan enligt mig.

Så idag när jag var på utbildning på Karlsgatan 2 som bara ligger ett stenkast från konserthuset där Mälarchocolateriet ligger så kunde jag inte låta bli. Jag var tvungen. pralinerna ropade på mig. Jag lovar!  Så jag tog en sväng förbi där på lunchen. Och till min glädje hade dem alla mina favoriter. Passionsfrukt, hallon, lakrits och blåbär. Jag köpte även med mig en ny bekantskap, pistage.

Så nu står det en ask med 16 bitar av ren njutning och väntar på att det ska bli helg och att jag får smaka på dem.  Längtar! Som tur var köpte jag med mig ett kinesiskt te också. Och det ”korkade” jag upp så fort jag kom hem. Det bästa sättet att beskriva teet är himmelskt. Så milt, finstämt och lätt. Det är verkligen milsvinn skillnad mellan riktigt te och det som köps i tepåsar.

Så nu sitter jag och sippar te
Och längtar tills på lördag
Då jag ska njuta av mina lördagspraliner
Jag kunde faktiskt inte låta bli

Ö160511

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.