Fru Magnolia

Tisdag = Tröttmössa och IKEA

ö160510

Ibland behöver jag sova ikapp. Inte för att jag sover få timmar annars, utan för att det är som om vissa dagar går det åt mer energi. Vad som tömmer mig är dock svårt att få grepp om. Personligen upplevde jag inte dagen igår som en energikrävande (eller ska man kanske skylla på hormoner…).  Men somnade tidigt gjorde jag, vid 21 snarkade jag enligt mannen i mitt liv. Och så lyckades jag med konststycket att försova mig till 06.15. Så kan det gå. Nu är det ifs ingen större panik då jag inte har något bokat direkt på morgonen, så jag äter min frukost utan att stressa allt för mycket.

Storebror ska följa med kompis hem efter skolan idag. Så jag funderar på om jag ska ta mig till IKEA igen för att köpa två solstolar till. Sen behöver jag ha sköna sommarskor att jobba i. Jag som är van från sjukvården att ha pyjamas och sandaler har fått tänka om lite nu när jag entrat skolans värld.

Och där kommer lillebror ner för trappen. Så nu har jag en tröttmössa sittandes i knät. Bästa morgonmyset. Liten pojk med grus i ögonen och hunden i knät.

Nepp, nu måste vi få igång den här dagen
så jag kan åka iväg och jobba
så jag kan åka och köpa skor
och solstolar

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.