Fru Magnolia

Lördag = Vabbuari?

Vi klarade oss igenom februari utan att vabba. (Eller jag vabbade en dag efter en hostnatt, men det räknas inte. För om jag och lilla R hade klarat oss på mindre sömn, så hade vi båda kunnat gå till våra jobb. ) Så, barnen höll sig alltså friska. Värre är det dock med mannen i mitt liv. Han drar på sig diverse infektioner som om han vore ett dagisbarn. Förskyll med hosta är nästan ett normalstadie just nu för honom. 
Och idag, när vi var iväg på teatern kände han för att liksom köra en omstart. En detox. En cleanse. Ja, ni fattar. Och jag vill inget mindre än just det just nu. 
Så iväg till matvarubutiken. Köpa proviva i löjliga mängder till mannen. Ladda med lactobacillkapslar för snabbare tillfrisknande. Köpa klorin och ytdes. Och inte minst, ladda med ingefära och grapefrukt, till mig (det är säkert lika mycket placebo i det här som vitpepparkorn, men tron kan rämna berg har jag hört…). För jag tänker bannemig hålla mig frisk. Och killarna får INTE bli sjuka. Vi åker ju till fjälls om en vecka!
Så någon vabbuari har vi inte haft hos oss
Möjligtvis en VALFMuari (vård av löjligt förslyld man)
Och nu har vi haft en grand finale av detta
Tycker jag
Punkt!
(Jag köpte galet mycket ingefära, här ska vältas berg!)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.