Fru Magnolia

Onsdag = Vardags pussel

Så är det onsdag alltså. En onsdag utan vare sig hämtning eller lämning av barn, då de har höstlov med mormor. Det gör att man som förälder försöker pussla in allt det där som helst ska göras utan att barnen är med. Som att gå till optikern till exempel. Jag hävdar att min syn har blivit sämre det senaste året. Känner mig lite mer dimsynt. Så när jag ändå var hos optikern igår för att knäcka tillbaka mina bågar, så bokade jag en synundersökning. Så det ska jag göra idag, innan jag beger mig till gymmet och vidare till jobb.

Sen  måste jag komma ihåg att hämta hem min kärlek också efter jobb. Han skulle ta hand om kunder, och för en gångs skull ska han få ta ett glas vin tillsammans med dem på kvällen. Så man skulle kunna säga att vi båda jobbar kväll idag.

Och så måste jag komma ihåg att packa min väska ikväll. Åker till mormor i morgon direkt efter jobb. Med tåget. Inte för att jag behöver packa så mycket direkt, men om man ska gå på Naturhistoriska museet så måste man nog vara klädd i något annat än velourbyxor.

Osså kom glossyboxen igår. Och det jag blev mest glad för var den lilla tuben med fotkräm. Den är helt fantastisk att använda som handkräm för oss torrissar som spritar och tvättar händerna till tusen på dagarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.