Fru Magnolia

Lördag = Min vardag

Efter en vecka där kombinationen mellan jobb och ledighet har varit instensiv och som förövrigt avslutades med ett besök till ICA (löningsfredag klockan 16…. say no more) så var dte underbart att få komma hem. Men med ett högt tempo i ryggen är det svårt att varva ner när man kommer innanför dörren. Det är som om hjulet bara fortsätter att snurra. 
Det krävdes en middag för att få ner mig på mattan. Och när jag väl var på mattan så kraschade jag. Fy bubblan vad trött jag blev. Hjulet stannade och jag med det. 
Lilla R och herr O hade i alla fall haft en toppendag på förskolan. Lilla R hade fått leka med vatten. En av hans favoritsysselsättningar. I bara blöjorna hade småbarnen fått ösa i och ur. Plaskat och funderat över vart vatten i handfatet tar vägen. Herr o hade mest hängt i snickarrummet sa han. Sen kom han inte ihåg. Som vanligt alltså. 
Också hade det kommit paket till mig. Glossyboxen damp ner i brevlådan. Och lite roligt är det ju att mina läppar aldrig har varit så torra som de är just nu. Luften på jobb är allt annat än fördelaktig för dem. Osså få jag ett vårdande läppkladd i boxen. Det åker rakt ner i pyjamasfickan på jobb. Sen hade det även kommer en leverans från Footway. Mina nya höstskor! Jag slipper gympaskorna i höst. Nu har jag ett par skin boots från Ten Points som är både sköna och SNYGGA. Å som jag har längtat! Och fördelen är som alltid när man internetshoppar att priset blir fördelaktigt. Så för samma pris som jag skulle ha betalt i en fysikbutik fick jag bootsen, skinsneekers från Peek och ett par tyskor från Esprite. Man kan inte annat än jubla. Osså kom klänningen från House of Lola.  Så nu kan jag verkligen bli snygg från topp till tå. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.