Fru Magnolia

Onsdag = Glossybox

Så damp glossyboxen ner i brevlådan. Det var ju faktiskt hel trätt dag som den om, med tanke på hur dagen fram tills nu har utvecklat sig. Tyvärr ett nagellack igen. Jag får ju inte ha nagellack på jobbet, så det känns som om de är något överflödigt. Det är kul med nya produkter. Ett beändoigt sätt att finna nya favoriter. Och jag som innan glossybox tid var väldigt obevandrad i denna djungel.

Redken, Diamond Oil Shampo + Conditioner. Mycket välkommet. har velat prova redkens produkter, men undrat om det verkligen är värt priset. Nu ska jag visst få reda på det.

The Body Shop, Honeymania Body Butter. Denna ska visst inte finnas i butik än. Jag är ju en sån där som krnapt smörjer mig. Men krämen doftar gott och händerna blir torra på vintern. Så den kommer nog gå åt.

Model Co, Bronzed Godness Duo Eye Shadow. Ögonskugga helt enkelt. Varken mer eller mindre.

Be a Bombshell, Onyx Black Eyeliner. Jahapp, ännu en produkt som jag normalt inte använder. Men om den gör att jag ser piggare ut, så är det väldigt välkommet.

Claudia, Nailpolish. Och så ännu ett lack. Färgen var fin i flaskan. Sen kan man ju bara hoppas att den sitter längre än övriga lacker. Och att den är väl pigmenterad… skeptiskt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.