Fru Magnolia

Fredag = Midsommar på Gäddeholm

Så var midsommarafton nästan över. Vilken dag det har varit. Och vilket väder. Vi började med att gå ut och klä midsommarstången med blommor. Eller, de stora barnen klädde stången och de mindre åt mest smultron. Sen blev det fiskdamm, dans runt stången, massa med lek och ponnyridning. Och popcorn. Oj vad lilla R åt popcorn! Och när han blev lite mätt, så matade han på alla i sin närhet. Vädret var fantastiskt. Vilken värme! Solen gassade på från en klarblå himmel.

När vi kände oss klara med firande gick vi hem och grillade korv åt männen i vårt hus. Jag åt sill.

På eftermiddagen var tanken att vi skulle till Anundshög som vanligt. Men då vädret var stekande kändes det mer lockande att cykla ner till badet och leka. Sagt och gjort. Midsommar mellis packades. baddräkt på och iväg körde vi. Killarna var tok nöjda med att få plaska och gegga. Till och med Pappa J badade. Jag höll vakt på strandkanten. Någon måste ju göra det med.

Efter en grillmiddag med egenodlad färskpotatis och smultronmarängsviss så somnade killarn gott i sin sängar. En helt  underbar midsommar om du frågar dem. Och vi vuxna är inte så besviknma vi heller. Finns det något trevligare än glada, trygga och nöjda barn?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.