Fru Magnolia

Måndag = mat är gott

Nu kör vi lunch för lilla R här hemma. Än så länge är det grönsaker som gäller, och enbart 50g, men en rutin som är viktig att arbeta in.Vi provade sötpotatis i måndags. En mycket god nyhet enlig R.

Det var dax för logopeden igen i måndags. Denna gång tränades det på S och F. Herr O är jätteduktig på att höra skillnden på ljuden och kan göra ljuden själv. Men när ljuden ska in i ord bloir det klurigt. Man ser verkligen på honom hur han jobbar med hjärnan och tungan för att det sk abli rätt. Herr O tycker fortfarande att dte är roligt att gå till logopeden vilket är jätte skönt. Aldrig någon diskussion.

När vi kom hem gick vi ut på en gång. En av grannpojkarna kikade förbi samtidigt som vi parkerade bilen. Sen lekte killarna ute hela eftermiddagen. De cyklade och byggde i lekparken. Så himlans roligt att hanbörjar få kompisar som han frågar efter och som det fungerar så bra att leka med. Sen är det ju inte hlet fel att mammorna och papporna är genomtrevliga.

När det var dax för middag fick jag dra in Herr O. Han ville ju leka mer. Vilken tur att det kom en dag efter som även den blev full av lek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.