Fru Magnolia

Magen påväg

Tror minsann att liten i magen har börjat färdas söder ut. Känns i alla fall som om magen har hoppat ner ett hack. Hoppas dock att liten tänker hålla tidsplanen och inte titta ut förens om 5v. Jag har massor att fixa med på jobb och jag vill att det verkligen ska bli bra för tjejerna som ska ta över från mig. Nog för L’s crasch course på 2h var väldigt informativ när jag tog över uppdraget för 1,5 år sedan så tror jag att konceptet går att utveckla lite…

Att sova på nätterna är tufft just nu. Dels så har jag fått förskylningen från dagis och sen är jag svullen i näsan av helt natrliga skäl. Att vända sig i sängen är ett project för sig, för att inte tala om att gå på toa mitt i natten… *pust*. Sen är ju O sjuk som sagt, och det innebär en hel del av nattarbete.

Andra gravidkrämpor som börjar göra sig påminda är:

  • SVULLEN. Japp, benen är som två stolpar, fingrarna som prinskorvar och slemhinnorna rosigare än nåonsin.
  • DOMNINGAR. Jippi. Harde nästan gkömt vad spännande det är att helt plötsligt tappa bort ett finger, eller varför inte en hel underarm.
  • ANKA-VANKA. Eller ständig sjögång. Det går inte fort frammåt, men jag rör ju på mig i alla fall.
  • LÅNGT TILL BORDET FENOMENET. Det är jätte långt från tallriken till munnen! Detta medför vissa bekymmer och fläckar i alla dess färger. Något som hänger ihop med detta fenomen är ”sprit på magen”… tror att liten i magen kommer att vara betingad på handsprit när den kikar ut.
  • TARMSYSTEM UR BALANS. Japp, roligare än så blir inte den förklaringen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.