Fru Magnolia

Semester vecka 4

 Måndag
Mycket lek på med O. Det byggdes tågbanor och mekades. Jag storhandlade.

Tisdag
Ja vad gjorde vi? Jag minns inte riktigt….

Onsdag
Anticimex kom på morgonen och sprutade fyra getingbon. En hygglig kille som pratade mycket om att det var bättre förr när det fick använda riktiga grejor. Jag hittade ett enormt hallonsnår på tomten mittemot och plockade totalt 1,1kg vildhallon. Helt fantastiskt. J ränsade lite ogräs och O satt på trappen och ropade att jag skulel komma med hallonen. På efetrmiddagen åkte vi hem till mormor för att passa S kattenr, tillika O’s kattkompisar. Findus pussade och mös med O medans Janson som vanligt gömde sig och sprang iväg för minsta ljud.  Passade även på att åka till farmor och farfar och fika. Farfar ville titt apå lådbilen så han visste hur han skulle fixa med byggsatsen till denna.

 Torsdag
Utfllyktsdag. Vi tog pendeln in till Stockholm och spårvagnen ut till Djurgården för att gå på Junibacken. O var såklart lyrisk över att få åka pendeltåg. Han satt stilla på sin plats, pratade hela tiden och åt bokstavskex. Junibacken var ingen höjdare. Mycket barn och enligt mig ganska klent. Inte värt dem pengar det kostar att gå in. Jag väljer ehlt klart Skansen före Junibacken alla dagar i veckan. Även vid regn. O lekte dock i ca 2h och drog med J upp i Pippi huset. 

Fredag
Till ICA igen då. Mjölken slut. Suck… Passade på att fynda lite gravidkläder på HM. Jätterea! J och O byggde med lego hela morgonen. J hade fått hem sitt gamla tekniklego och vill vill promt att J skulle bygga en skördetröska.O och jag bakade en kladdkaka som vi skulle bjda fina C och M på till eftermiddagsfikat. O älskar sokolaaa. Han mumsade höljudt när han fick smaka på den 70%-iga hallonchokladen. C och M kom och vi fikade och pratade. Eller jag försökte höra vad som sas. O envisades med att sitta i mitt knä och prata HELA tiden. Skavsår i öronen…

Lördag
Vid klockan 07,20 säger O att han vill baka scones med pappa. Det är mycket pappa nu, mest hela tiden faktiskt. Vad resten av dagen bjuder på vet jag faktiskt inte. Lite legobyggande kanske, lite röjanade kanske, en promenad och leta svamp kanske. Vi får se. Än så länge är det ju semester och planering är relativt onödig.

Söndag
Jag börjar jobba. Jag går på 21.15 och önskar att alal barn i västmanland håller sig friska.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.